PIKKUJOULUT VILLA HANNALASSA

Pikkujoulujen järjestäminen on loistava tilaisuus kiittää työyhteisöä kuluneesta vuodesta ja luoda mukavia yhteisiä muistoja. Historiallinen ja idyllinen pitsihuvilamme tarjoaa upeat puitteet ja täydellisen tapahtumapaketin ainutlaatuisiin pikkujouluihin: tilat, tarjoilun ja halutessanne myös ohjelman. Lähdetään yhdessä luomaan osallistujille unohtumattomia muistijälkiä ✨

Alla voit tutustua tulevan sesongin joulumenuihin ja jos ruokatoiveenne olisikin jotakin muuta kuin jouluista, niin autamme siinäkin mielellämme.

Myyntipalvelumme tavoitat:

info@goarctic.fi tai p. 08 415 277 70


HANNALAN PIKKUJOULUMENUT

MENU 1
 
Glögi
 
Vihersalaattia VE, G
Paahdettua kukkakaalia ja hernepyreetä VE, G

Sitruuna-smetanasilliä L, G
Paahtopaisti ja piparjuurikreemi L, G
Savulohi-maalaissalaattia M, G
Leipäjuusto-melonisalaattia L, G

Joululimppua, Meriläisen rieskaa ja voita L

Poronkäristys L, G
Puikulaperunamuusia Tervakankaan perunoista L, G
Lämmintä rosollia VE, G

Paahdettua valkosuklaa-pannacottaa, jouluista mascarponevaahtoa ja omenahilloketta L, G

Hinta: 49e/henkilö


MENU 2

Vihersalaattia VE, G
Pikkelöityjä kasviksia VE, G
Katkarapu-fenkolisalaattia M, G
Mustaherukkasilliä M, G
Broileri-maalaissalaattia M, G
Savustettua kalkkunaa ja glögikastiketta M, G

Joululimppu, rieskaa ja voita L

Paahdettua lohta beurre blanc-kastikkeessa L, G
Yrttilohkoperunoita ja lämmintä rosollia VE, G

Suklaapannacotta, puolukkaganachea ja valkosuklaakristallia L, G

Hinta: 54e/henkilö


MENU 3

Vihersalaattia VE, G
Sinappisilakoita M, G
Mustaherukkasilliä M, G
Sokerisuolattua lohta ja tilli-kurkkumajoneesia M, G
Perunasalaattia VE, G
Rosollia ja rosollikastiketta L, G
Keitettyä perunaa VE, G

Joululimppu, rieskaa ja voita L

Joulukinkkua, herneitä ja luumuja M, G
Oman keittiön kermaista kinkkukastiketta L, G
Paahdettua lohta beurre blanc-kastikkeessa L, G
Yrttilohkoperunoita VE, G

Puolukkaposset, karamellikastiketta ja marinoitua marjoja L, G

Hinta: 56e/henkilö

***

Valitaan sama menu koko seurueelle. Erityisruokavaliot huomioidaan ennakkoilmoituksen
mukaisesti. Lopullinen henkilömäärä ja erityisruokavaliot tulee ilmoittaa viimeistään kaksi
viikkoa ennen tapahtumaa. Joulumenut valmistetaan min. 20 henkilöä seurueelle.

Menuhinta sisältää tarjoilijakulun, tilassa jouluinen somistus. Kahvi/tee 4 euroa/henkilö.
Suosittelemme mielellämme tilaisuuteen sopivan alkumaljan sekä viinit ruokailulle.

Suosimme keittiössämme lähellä tuotettuja raakaaineita. Käytämme aina kotimaista lihaa,
kala tulee Norjasta. Teemme tarjoilunne rakkaudella ja vastuullisesti. Käytössämme on
vastuullisuudesta kertovat sertifikaatit: Ekokompassi, Sustainable Travel Finland sekä We
Speak Gay merkki.

Varaukset: info@goarctic.fi / 0841527770

***

Muista myös Villa Hannalan ihana joululounas!

Tarjolla viikoilla 4951 tiistaista perjantaihin kello 1115.

MENU

Vihersalaattia (VE, M, G)
Hunajalla maustettuja uunipunajuuria
ja Auraa (L, G)
Sinappisilakoita (M, G)
Tilli-smetanasilliä (L, G)
Savulohimousse ja mätiä (L, G)
Maalaismaksapateeta (M)
Savustettua kalkkunaa ja glögikastiketta (M, G)
Rosollia ja rosollikastiketta (L, G)
Keitettyä perunaa (VE, M, G)

Joululimppua, perunarieskaa ja voita (L)

Paahdettua lohta beurre blanc-kastikkeessa (L, G)
Perinteistä joulukinkkua, herneitä ja luumuja (M, G)
Hannalan ryytisinappia (M, G)
ja kermaista kinkkukastiketta (L, G)
Porkkanalaatikkoa (L, G)
Lanttulaatikkoa (L, G)

Jouluposset ja karmellikastiketta (L, G)
Hannalan suklaakakkua (L)
Glögiä, kahvia ja teetä


Hinta: 52 euroa/henkilö