Tilaisuudet

Tilaisuudet

Hannalassa voi järjestää yksityistilaisuuksia ympäri vuoden.

Tilamme soveltuvat hienosti erilaisiin tilaisuuksiin. Haluamme tarjota käyttöönne upean miljöön ja vuosien ammattitaidon tapahtumasuunnittelussa. Haluamme on tehdä tilaisuudestanne juuri teidän näköisenne!

Meiltä saatte niin tilat, somistuksen, kuin tarjoilunkin elämänne tärkeimpiin hetkiin.

Yritysjuhlat
Järjestämme tiloissamme monipuolisesti erilaisia juhlia yritysasiakkaille. Voimme räätälöidä Teidän yrityksellenne sopivan kokonaisuuden koko päivän virkistyspäivästä pienempiin illanviettoihin tiloineen, ruokailuineen, aktiviteetteineen ja tarvittaessa myös majoituksineen. Pikkujoulut, virkistyspäivät, tiimipäivät, kevät- ja kesäjuhlat.

Muistojuhlat
Palvelemme teitä lämmöllä tilaisuuden luonnetta kunnioittaen. Kaunis puutarhamme luo seesteisen tunnelman alueelle ja antaa tilaa nauttia luonnon rauhoittavasta tunnelmasta vehreiden puiden siimeksessä. Haluamme toteuttaa toiveitanne tarjoilussa ja somistuksissa. Voit myös kysyä meiltä apua muistotilaisuuden ohjelman rakentamisessa.

Hääjuhlat
Uskomme häätilaisuuden suunnittelussa asiakaslähtöisyyteen ja yksilöllisyyteen. Haluamme toiveenne huomioon ottamalla tarjota ikimuistoisen juhlaelämyksen. Voitte huoletta keskittyä nauttimaan päivästänne, kun me huolehdimme sen sujuvuudesta viimeistä yksityiskohtaa myöten.

Häitä on mahdollista järjestää meillä ympäri vuoden. Kesäaikaan hääjuhlakäyttöön on varattavissa yläkerran salimme ja talviaikaan koko talo.

Olemme mielellämme apunanne tapahtumasuunnittelussa. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!